Friday, June 5, 2009

I HATE MYSELF

I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself. I hate myself.

I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate mylife. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life. I hate my life.

I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid. I am stupid.

I detest myself. I detest myself. I detest myself. I detest myself. I detest myself. I detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself. i detest myself.

I am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad. i am very sad.

i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed. i am depressed.

i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless. i am useless.........................

No comments:

Post a Comment